Fillon lufta⁉️ Agresion i paparë‼️

Vladimir Putin ka urdhëruar futjen e trupave ruse në Ukrainë. Media ruse Rusia Today raporton se ai ka urdhëruar futjen e tyre si “kaskat blu” me qëllim gjoja ruajtjen e paqes në rajon….

“Putin ka njohur zyrtarisht republikat Donetsk dhe Lugansk si shtete të pavarura dhe urdhëroi ushtrinë ruse të ‘sigurojë paqen’ në dy rajonet e Ukrainës lindore….

Presidenti rus nënshkroi zyrtarisht të hënën dekretin për njohjen e pavarësisë së dy rajoneve të shkëputura. Ai ka udhëzuar Ministrinë ruse të Mbrojtjes që të dërgojë paqeruajtës në Donbass, ndërsa i ka thënë Ministrisë së Punëve të Jashtme të vendosë marrëdhënie diplomatike me Republikën Popullore të Donetskut dhe Luganskut”, raporton Russia Today…

Gjithëçkaa po ndodhë
.
Dy rajonet të pavarura separatiste të Luhanskut dhe Donjeckut në Ukrainën Lindore duke i shkëputur kështu vendit edhe rreth 52 mijë kilometra katror territor krahas Krimesë së aneksuar.

You may also like...