Garë e fortë: BMW ja bën bajat Lamborghinit, e mposht në mes të autostradës

Një garë interesantë është xhiruar nga një person, derisa BMW mposht një Lamborghini në garë të shpejtësisë.Diku në rrugët e Mbretërisë së Bashkuar, dy vetura të markave të ndryshme janë takuar në rrugë dhe ka dhënë show. Një Lamborghini dhe një BMW kanë matur forcat, ku kjo e fundit i ka befasuar të gjithë. Kjo pasi vetura italiane Lamborghini njihet si njëra ndër veturat më të shpejta, më të fuqishme dhe më luksoze.

VIDEO

You may also like...