Plaku 85-Vjeçar Që Kërkon Grua: Duhet Që Ajo Të Plotësojë Disa Kushte

Plaku 85-Vjeçar Që Kërkon Grua: Duhet Që Ajo Të Plotësojë Disa Kushte

Emisioni “Historia ime” në Tv Klan solli ne pah historinë e pazakontë të një 85-vjeçari. Abdulla Cekani rrë feu në studio se gruaja e tij ka ndërruar jetë prej 15 vitesh, dhe që prej asaj dite ai ndihet i v etmuar.

Jeton me nusen dhe djalin e tij, por nuk e ka aspak mirë marrëdhënien me ta dhe keshtu ai ka vendosur të gjejë një grua sepse do që të kalojë me të pjesën e mbetur të jetës.

85-vjeçari i është drejtuar programit dhe kërkon që partnerja e tij të plotësojë disa ku shte.

Gazetarja Mirela Milori e pyet: Pse kërkon në këtë moshë të gjesh një grua?

Ai pergjigjet: Po e dua qe të më gjendet pranë në fund se ku i dihet bëhem k eq unë e s’kam përkrahje. E dua fshatare të jetë me pension, jo qytetare.

You may also like...