Po luante futboll në kuzhinë, rrehet nga gruaja pasi shkaktoi rrëmujë (Video)

Futbolli është sporti më i popullarizuar në planet dhe gjithashtu gjëja më e rëndësishme në botë për shumë meshkuj.Disa prej këtyre djemve janë në dashuri me futbollin, kështu që ata nuk mund ta bëjnë pa të. Kjo dashuri u forcua më tej gjatë Kampionatit Botëror.Mirëpo një burrë nuk e kishte të lehtë pasi bëri një gabim derisa gruaja e tij po gatuante.
Ai përplasi topin duke shkaktuar hallakamë, gjë të cilën e pësoi.Ai më pas u sulmua nga gruaja e tij e nervozuar që i prishi qetësinë.

You may also like...