Spikerja kapet papërgatitur, reagimi është spektakolar (Video)

Ky është momenti kur një spikere australiane lajmesh është kapur pa përgatitur gjatë një transmetimi direkt.Natasha Exelby po prezantonte edicionin e lajmeve në “ABC News 24” kur e pa veten në transmetim më shpejt nga sa priste. Ajo nuk po shikonte fare kamerën, por po luante me stilolapsin që kishte në dorë.Kur e kuptoi që kishte hyrë në transmetim, ajo hapi sytë dhe gojën e shokuar, lëshoi stilolapsin dhe prezantoi kronikën e radhës.

You may also like...