Aeroplani bën ulje emergjente në rrugë, ndalon në semafor [Video]

Një avion i vogël u detyrua të bënte ulje emergjente në një rrugë në Spanaway, afër Seattle, në Uashington.Siç shihet nga videoja e regjistruar nga kamera e një makine që po kalonte aty pranë, avioni një KR2 ndaloi në mes të makinave para një semafori të kuq.“Kur e pashë nga larg mendova se ishte një avion me telekomandë, ndërsa kur u afrua e pashë që ishte i vërtetë dhe shumë i madh” – tha personi që filmoi gjithçka për mediat lokale.

You may also like...