Ju bien flokët me g rushte? Ja si ta zgjidhni problemin me tre produkte që i gjeni kudo, shumë e lehtë paska qenë…!!

Edhe pse jo shumë e zakonshme, ekziston mundësia që një pro. blem shëndetësor të jetë prapa flokëve të hollë dhe hum. bjes së tyre. Situatat më të zakonshme të lidhura janë mosfunksionimi i tiroides, mungesa e vitaminës ose hekurit, anemia dhe prob. lemet e hor. moneve.

Ekziston edhe një gjendje e quajtur ‘alopecia androgjenike’, e cila është gjen. etike dhe mund të fillojë në të njëzetat ose pas menop. auzës.Kështu që bërja e një kontrolli tek mjeku është gjithmonë një mënyrë e mirë për të filluar zgjidhjen e prob. lemit. Po tjetër? Përdorni maskën me avokado dhe mjaltë 1 herë në javë.Ju nuk keni nevojë për produkte kimike për të rritur volumin e flokëve tuaj. Përbërësit natyralë jua zgjidhin shumë punën në këtë drejtim.

Mjafton:1 avokado;1 lugë gjelle mjaltë:Udhëzime:Shtypni tulin e avokados në një tas dhe e përzieni me mjaltin.Aplikojeni maskën tek flokët e lagur ose të thatë dhe e lini të veprojë për 20 minuta.Përdoreni rregullisht maskën dhe shumë shpejt do të vini re një ndryshim. Kjo pasi avokado është e pasur me proteina ndërsa mjalti super ushqen flokët tuaj.

Nëse dëshironi mund t’i shtoni edhe vaj ulliri për më shumë shkëlqim, do t’iu luteshim te na ndihmonit te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte .

You may also like...