Me zemër në Ukrainë/ Rusia nis hedhjen e prèdhave në qytete: Lüfta ka nisur

Momenti kur aeroporti i një qyteti ukrainas në perëndim të vendit sulm ohet me pre dha është kapur në kamera nga gazetari i Zërit të Amerikës në Ukrainë, Ostap Yarysh.

Sipas tij, predhat ruse b om ard ojnë aeroportin e qytetit Ivano-Frankivsk, një qytet që ndodhet vetëm 150 kilometra larg Polonisë dhe Rumanisë.

Presidenti francez bën thirrje që ope rac ionet ustarake ruse në Ukrainë të përfundojnë menjëherë. Në rrjetet sociale po postohen vazhdimisht foto dhe video të pasojave të pushtimit rus të Ukrainës.

You may also like...