Nëna shtatzënë duhet të punojë në 2 vende pune për të paguar faturat! Por ja si i ndryshoi jeta asaj

Një milioner eshte duke ndikuar në luften e bizneseve te vogla.CNBC po drejton një seri televizive të quajtur The Profit.Personazhhi i saj i vë paratë e veta në linjë për të ndihmuar bizneset premtuese të bëhen të suksesshme.
Marcus Lemonis është ylli i reality show-t The Profit, dhe ai është i përgatitur të japë një dorë parash hua për bizneset premtuese por që jane duke luftuar. transmeton 10gjera.com.Tami Forbes menaxhon kompaninë Key West Lime Pie.Ajo është një punëtore qe kujdeset për çdo gjë atje, qe nga inventari deri tek marketingu.Paga e saj është vetëm $ 300 në javë.Ajo filloi të punojë ne dyqanin Key West(nje dyqan byrekesh) menjëherë pas divorcit me burrin e saj.Ajo ka dy femije binjakë 8-vjeç, dhe eshte perseri shtatzënë.Pasi punonte nëntë orë në njeren pune gjate dites, Tami shkon ne nje punë tjeter dhe punon si banakiere dy herë në javë.Por ajo gjithashtu ka edhe punën e saj më të rëndësishme ,e cila eshte rritja e dy fëmijëve të saj.
Pervec kesaj ajo kerkon te mbledhe para per te perballuar faturat e lindjes,pasi ajo ka nevoje per nje seksion C per lindjen e femijes se saj te ardhshëm ,dhe kjo mund te kushtoje mijëra dollarë.Kur Lemonis hyri brenda,ai vendosi të investonte në kompaninë Key West Lime Pie, dhe ishte i përgatitur të shpërblente Tamin, duke e paguar me 1000$ ne jave.Ai i ofroi gjithashtu nje page të plotë gjatë pushimit të saj të lindjes, pastaj një rritje të konsiderueshme të pages kur ajo te kthehej në punë. transmeton 10gjera.com.Lemonis i ofroi Tamit gjithashtu 25 për qind të aksioneve në biznes.Dyqani i byrekeve shkoi nga një humbje prej $ 100,000 në vitin 2014 në rreth 100,000 dollarë fitime vitin e ardhshëm

You may also like...