Postoi fotografi me stafin fansat i vërsulen: Lereni Donaldin në fotografi ne krye të tavolines sepse ju bëri që të hani me lug flori!

Në rrjedhën e komenteve nega tive që kanë vërshuar në mediat online, nuk është kursyer as Arbana Osmani.

Kujtojmë se pas spektaklit Arbana dhe stafi i saj kane dalur per nje dreke duke postuar keshtu edhe nje fotografi ne instagram.

Kaq ka mjaftuar që rrjeti të shpërthejë edhe kundër saj.
“Lereni Donaldin në fotografi ne krye të tavolines sepse ju bëri që të hani me lug flori!”

“Po e korrni suksesin e Donaldit dhe Beniadës” ishin disa nga komentet e fansave te banoreve.

You may also like...