Merret vendimi/ Europa lë me gisht në gojë Rusinë

Eurovizioni ka vendosur të përjashtojë Rusinë nga gara muzikore për vitin 2022.

Njoftimi është bërë i ditur përmes një postimi në faqen zyrtare në Twitter të Eurovision Song Contest.

“Ne mbetemi të përkushtuar për të mbrojtur vlerat e një konkursi kulturor që promovon shkëmbimin dhe mirëkuptimin ndërkombëtar”, thotë njoftimi.

You may also like...