Polici ia shpëtoi jetën bebes, që iu ndërpre frymëmarrja (Video)

Jeremie Nix nga Florida e Shteteve të Bashkuara i ka shpëtuar jetën një fëmije të vogël, që ndaloi së marri frymë, teksa nëna nuk dinte si ta ndihmonte.Pasi kishte kryer turnin dhe po kthehej në shtëpi, polici ndaloi prapa një veture që po vozitej shkujdesur dhe shoferja i binte borisë, transmeton Telegrafi.Kamera e vendosur në veturë, e ka filmuar atë teksa i ka dhënë frymëmarrje artificiale bebes, për ta dërguar pastaj vet në spital, pa pritur autoambulancën.“Kingston është bërë më mirë dhe po e merr vetën në mënyrë të shkëlqyer, kam një lidhje të fort me shokun tim më të ri” ka thënë i emocionuar Nix.

You may also like...