A është larguar nga Moska? Shërbimi Sekret i Ukrainës zbulon ku po fshihet Putini

Vladimir Putin është njeriu që ka vënë në lëvizje gjithë botën me vendimin e tij për të sulmuar Ukrainën. Një l uftë që ka ngjallur jo pak frikë dhe p anik.

Mirëpo ndërkohë që lufta po vijon ende dhe pritet që sot të zhvillohet edhe një takim mes një delegacioni rus dhe një delegacioni ukrainas, po përflitet që Vladimir Putin është larguar nga Kremlini.

A ka ikur tashmë Vladimir Putin nga Moska?

Sipas shërbimit sekret ukrainas dhe qarqeve të qeverisë gjermane, despoti rus thuhet se është fshehur në një bunker në Urale.

Më tej thuhet se ai nuk do të lejonte që miqtë e tij oligarkë të largoheshin nga vendi. Ai madje u hoqi avionët privatë.

You may also like...