Lüfta e Tretë Botërore do nis/ Paralajmërimi: Putin do vendosë ärmë bèrthamore në Bjellorusi

Presidenti i Bjellorusisë, Alexander Lukashenko paralajmëroi sot se të ftojnë Moskën që të vendosë ar më bërth amore në Bjellorusi nëse Shtetet e Bashkuara të Amerikës ose Franca i vendosin ato në Poloni ose Lituani.

Lukashenko e bëri këtë deklaratë duke iu referuar një bisede për këtë çështje që pati dje me presidentin francez Emmanuel Macron.

Po ashtu ai tha se san ksionet kundër Rusisë janë më të këqija se një luf të dhe se situata mund të shkojë drejt Lu ftës së Tretë Botërore.

SHARE

You may also like...