Pamje e fundit/ Nuk mjaftojn bombardimet e Rusis. por edhe plackitje masive nëpër pronat e Ukrainasëve (VIDEO)

Pamjet e fundit dhe me shum perulin pushtimin e Putinit, jan kapur nga kamerart duke vjedhur neper markete shtepi dhe gjithqka qe munden, shiko videon me posht

Pamjet e fundit dhe me shum perulin pushtimin e Putinit, jan kapur nga kamerart duke vjedhur neper markete shtepi dhe gjithqka qe munden, shiko videon me posht

Video Këtu

You may also like...