Fëmijët i la tek gjyshja, deputetja ukrainase kthehet për të mbrojtur vendin: Po qaj në këtë perëndim dielli

Një deputete ukrainase e quajtur i ka dorëzuar fëmijët e saj nënës së saj përpara se të kthehej për të luftuar kundër pushtimit rus të Ukrainës.

Lesia Vasylenko postoi në Twitter një foto të një makine që po shkonte drejt perëndimit të diellit dhe tha: “Perëndimet e diellit duhen shijuar me ata që doni. Në vend të kësaj, unë qaj në lot ndërsa ia dorëzova foshnjat e mia gjyshes së tyre.”

Postimi i deputetes:

“Perëndimet e diellit duhet të shijohen me ata që doni. Në vend të kësaj unë qaj në lot ndërsa ia dorëzova foshnjat e mia gjyshes së tyre. Më i vogli im sot është 9 muajsh. Mini ditëlindja e saj. Unë kthehem te njerëzit e #Ukrainës për të ndihmuar ku të mundem #StopRusia” shkruan deputetja.

You may also like...