Gjenerali amerikan i bindur: “Tregoni Putinit që nuk do të fitojë , sepse…

GjeeneraIi amerikan , WesIey CIaark , i ka bërë thirrje të gjithë botës që t’i tregojnë preesidentit të Rusisë , VIadimir Putin , se ai nuk do të fitojë në Iuf`tën me Ukrainën.

Ai i bëri thirrje të gjithëve që t’i tregojnë atij priivatisht e pubIikisht për këtë.
“Duhet t’i tregojmë Putinit që ai nuk do të fi tojë. Amerika , Europa , Aziia dhe të gjithë , tregoni atij , priivatisht dhe pubIikisht. Tregoni atij edhe në O KB” , ka shkruar CIark në IIogarinë e tij në Twi tter , traansmeton KIankosova.tv.
Më tej , ai gjith`ashtu u bëri thirrje të gjitha veendeve që t’i tërheqin të gjitha reekIamat dhe të ndërttojnë reezistencë ndaj Rusisë.
Kujttojmë se sot është dita e gjashtë e Iuf`timeve mes Rusisë dhe Ukrainës , teksa të dy paIët po përgaatiten për rundin e dytë të biseedimeve në mënyrë që të arrihet ndonjë ar`më`pushim i mundshëm.

You may also like...