Ja VIDEO/ ‘Dua të vras veten’, ushtarët rusë me lot në sy tregojnë si u përdorën për të luftuar në Ukrainë:Po vrasim njerëz të pafajshëm

Një nga ushtarët rus i kërkoi Kievit dhe Moskës që të evakuoheshin fëmijët nga zonat e luftës, ndërsa tregoi se “askush nuk e dëshiron këtë luftë’. Një i burgosur shpërtheu në lot dhe u filmua duke fshirë sytë, pasi një grua i tha nga telefoni ‘Të dua”.

You may also like...