Natasha Perakov, 29 vjeç, piloti i parë luftarak ukrainas vdiq në luftime gjatë pushtimit rus të Ukrainës, mësoni kush ishte ajo ?

Kush ishte piloti Natasha Perakov?

Natasha Perakov ishte një pilot avioni luftarak që vdiq në luftë, por përdoruesit e internetit janë të hutuar nëse lajmi është i rremë apo i vërtetë.
Shumë njerëz bëhen viktima të dezinformatave, veçanërisht në luftë.

Disa njerëz ndajnë lajme të rreme për të tërhequr vëmendjen dhe për shkak të mediave sociale, është e pashmangshme të filtrosh çdo informacion.
Së pari, Ghost Of Kyiv, më pas Ukranina Reaper, dhe tani Natasha Perakov. Shumë përdorues në internet po i bëjnë nderimet e tyre pasi ajo thuhet se ka vdekur në mes të luftës ndërsa luftonte me forcat ushtarake ruse..

You may also like...