Pas gjitha problemeve/ 12 nuse të sapomartuara cmenden pas presidentit Rus Putin, ata ndalojn dhe..(VIDEO)

Esht publikuar nje video per te provokuar apo per dicka tjeter, afer 12 nuse te sapo martuara takuan rastesisht Presidentin e Rusis Putin, ata sik te cmendura pas atij dhe duke kerkuar te bejn foto dhe.. Shiko videon

Video Këtu

You may also like...