EPIKE! Ukrainasit ‘shesin’ tanket ruse në eBay: I përdorur, por funskional

Një imazh ka qarkulluar në mediat sociale që supozohej se tregonte një njoftim bë eBay për një tank të përdorur rus që ishte sekuestruar nga njerëzit në Ukrainë dhe që ishte në shitje. Çmimi i vendosur ishte 400 mijë dollarë, ndërsa në përshkrim shkruhet: ‘tank i përdorur rus T-72, funkional’. Sigurisht që ky tank nuk është në listën e vërtetë të shitjeve në e-Bay, por foto është e modifikur për batutë.

E teksa kjo nuk është e vërtetë, në fakt ka raportime se ukrainasit kanë marrë disa tanke ruse që u braktisën gjatë sulmeve. Një sërë videosh janë shpërndarë në rrjet që tregonin traktorë bujqësorë duke tërhequr tanke.

You may also like...