Çka po ndodhë⁉️ Zjar i tmershëm ka kapluar Amerikën në këto momente,pamje te tmershme (VIDEO)

Si pasojë e një zjarri në pyll në sektorin Loma Negra ngjitur me Rrugën 68, është shpallur alarmi i kuq në zonën e Valparaiso. Flakët kanë konsumuar tashmë rreth 200 hektarë dhe mund të prekin një nënstacion, autostradë dhe disa qytete. Në vendngjarje po punojnë 12 brigada, dy tanke, një aeroplan dhe tre helikopterë. Përveç kësaj, ka 10 njësi të zjarrfikësve Valparaíso, oficerëve të policisë dhe personelit të komunitetit. Në zonat lokale, rrugët ishin të mbuluara me hi dhe shiu acid i shkaktuar nga toksinat në ajër u frikësua. Trafiku i automjeteve në itinerarin 68 është i ndërprerë.

You may also like...