Kalkulimi që po çmend rrjetin! Numerologjia parashikon fillimin e Luftës së III Botërore

Teoritë konspirative flasin për një parashikim të Ukrainës të bërë kohë më parë, por që këtë herë lidhet me dy Luftërat Botërore ashtu dhe me numerologjinë.

Nëse marrim Luftën e parë botërore e cila ka nisur më 28.7.1914, dhe nëse bëjmë mbledhjen e shifrave duke i mbledhur si 28+7+19+14 përfundimi do të dilte 68-të.

I çuditshëm është fakti se të njëjtin përfundim numerik do të kemi po ashtu edhe nëse bëjmë mbledhjen e numrave të datës së fillimit të Luftës së II Botërore, e cila nisi më 1.9.1939, pra nëse i mbledhim 1+9+19+39 përfundimi do të dilte gjithashtu 68-të.

Dhe ajo që e bën edhe më të fririkshëm numerologjinë është se 68-të do të dilte edhe shifra nëse mbledhim numrat në datën e nisjes së sulmit rus mbi Ukrainë.

Sulmi rus mbi ukrainën ndodhi më 24.2.2022, nëse i mbledhim numrat 2+2+20+22, përfundimi do të dilte sërish 68-të.

You may also like...