Kina i jep “Shuplakën” e fortë Putinit dhe Lukashenkos: E përjashton Rusinë dhe Bjellorusinë nga..

Komiteti Ndërk.ombëtar Parali.mpike në Pekin vendosi sot të heqë ekipet kom.bëtare të Rusisë dhe Bjellorusisë nga pjesë.marrja
në Lojërat Paral.impike 2022.

Komiteti Ndërko.mbëtar Paral.impik u detyrua të merrte këtë vendim pasi shumë vende këcr.ënuan të t.ërhiqen nga Lojërat Paral.impike
të vitit 2022 nëse Rusia dhe Bjellorusia do të merrnin pjesë.

You may also like...