Kjo është Rusia e vërtet/ shiko se cfar aftesi ka ushtria Ruse me një armatim të pa zavensueshem(VIDEO)

Jav me par esht publikuar nje video e ushtris ruse te teknologjis me te fundit dhe me disa aftesi te pa krahasueshme, rusia ne ukrain luftoi me disa mjete jo aq modeste dhe me ushtar fillestar, por ushtaret veteran dhe armet qe njifen si Bisha ende ika te pa perdorura, shiko videon me posht.

You may also like...