Lajm i rëndë/Pas shum bombardimeve të mëdha Shpirthen zjari në termocentralin bërthamor Zaporozhye(VIDEO)

Lajm i rëndë/Pas shum bombardimeve të mëdha Shpirthen zjari në termocentralin bërthamor Zaporozhye(VIDEO)
Mbrem rreth ores 1:15 jan shperndar 629 video ne twetter esht ngritur nje panik pershkak se Si pasojë e granatimeve në termocentralin bërthamor #Zaporozhye, ka rënë zjarr. Vendndodhja e saktë e zjarrit është duke u saktësuar edhe me teper . Kamerat CCTV në fabrikë tregojnë flakë dhe tym. por do te ju informojm me ngjarjet ne Ukrain

VIDEO

You may also like...