Moska e aIarmuar, kete nuk e priti: Aeroplani luf.ta.r.ak i Forcave ukrainase Mig-29 po i g.jua.n si lepuj Aeroplanet rus të llojit “Su-35” në Ukrainë (Video)

Ministria e Mbrojtjes së Ukrainës në faqen zyrtare në “twitter” kanë
publikuar një video ku shihet se si një aeroplan rus i llojit “Su-35”
rrëzohet nga aeroplani luftarak i Forcave ukrainase Mig-29,.
“MiG-29 i Forcave Ajrore të Forcave të Armatosura shkatërron Su-35
e pushtuesve rusë”, thuhet në njoftim.
Rusia ka dy ditë që ka hapur luftë kundër Ukrainës, derisa po
përballet me rezistencën ukrainase.
Perëndimi ndërkohë ka vendosur sanksione të ndryshme ekonomike
e politike, me qëllim të ndaljes së agresionit rus dhe Putinit.

You may also like...