Vladimir Putin: Mos u lodhni! Ja kur mbaron lufta në Ukrainë

Vladimir Putin ka thënë se “operacioni ushtarak” i Rusisë do të ndalet vetëm nëse Ukraina “ndalon së lu ftuari” dhe nëse kërkesat e Rusisë përmbushen.

Ai shpreson se negociatorët ukrainas do të marrin një “qasje më konstruktive dhe do të marrin parasysh realitetin”, tha një zëdhënës i Kremlinit.

Zëdhënësi i Kremlinit shtoi se Putin tha se çdo përpjekje për të tërhequr procesin e negociatave do të dështojë.

Ata shtuan se Putin tha gjithashtu se operacioni ushtarak i Rusisë në Ukrainë “po shkon sipas planit dhe planit”.

Kushtet e Rusisë do të nënkuptojnë në fakt dor ëzimin e Ukrainës dhe heqjen dorë nga ambiciet për t’u bashkuar me aleancat perëndimore si NATO.

Vladimir Putin: Mos u lodhni! Ja kur mbaron lu fta në Ukrainë

You may also like...