Me duar të lidhura/ Pas sulmeve të tmerrshme në Ukrainë, shihni si janë zënë rob ushtarët rusë (Video)

Pas sulmit rus të fuqishëm mëngjesin e sotëm në Kharkiv të Ukrainës, ku mbetën të plagosur 6 persona dhe midis tyre një fëmijë, ka reaguar edhe ushtria ukrainase, e cila ka zënë rob disa prej ushtarëve rusë.Në një video që qarkullon në Telegram nga raportimet në terren të luftës midis Rusisë dhe Ukrainës, shihen ushtarët rusë që parakalojnë të zënë rob nga ushtria ukraniase.“Armiku vazhdon të dorëzohet. Një grup tjetër i ushtarëve rusë të kapur. Diku afër Kharkovit”, shkruhet në raportimin krah videos që qarkullon në Telegram…

You may also like...