Ukraina nuk ndalet, blenë edhe më shumë drona Iuftarak nga Turqia: “Do ta fundosim Rusinë!”

Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës tha dje se Forcat e Armat0sura të vendit morën nga Turqia mjete shtesë ajrore Iuftarake pa pilot, Bayraktar TB2, të prodhimit turk.“Bayraktar TB2 të rinj tashmë kanë mbërritur në Ukrainë dhe janë në pozicione Iuftarake”, tha Oleksii Reznikov.Mjeti ajror Iuftarak pa pilot Bayraktar TB2 mund të mbajë një ngarkesë maksimale prej më shumë se 150 kg. Droni mund të lëvizë për më shumë se 24 orë.

Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës tha dje se Forcat e Armat0sura të vendit morën nga Turqia mjete shtesë ajrore Iuftarake pa pilot, Bayraktar TB2, të prodhimit turk.“Bayraktar TB2 të rinj tashmë kanë mbërritur në Ukrainë dhe janë në pozicione Iuftarake”, tha Oleksii Reznikov.Mjeti ajror Iuftarak pa pilot Bayraktar TB2 mund të mbajë një ngarkesë maksimale prej më shumë se 150 kg. Droni mund të lëvizë për më shumë se 24 orë.

You may also like...