Ushtria ruse braktis automjetet e bIinduara: Ikin nga Ukraina përmes malit

Qytetarët ukrainas kanë raportuar se Forcat Ruse në një depo në rajonin e Sumy’t, kanë ikur përmes pyllit gjatë natës, duke lënë pas kështu automjetet e tyre ushtarake.Sipas një faqe ukrainase në Twitter, forcat ruse kanë lënë pas automjetet e tyre ushtarake si BMP, BTR-80, MT-LB dhe automjete të transportit të këmbësorisë.Ata sipas qytetarëve janë nisur drejt pyllit duke ikur, dhe nuk dihet arsyeja e ikjes. Më poshtë pamje nga mjetet e braktisura…

You may also like...