Bota po dëshmon Prodhimin e ushtrisë Turke, Një helikopter me teknologji më të fundit ju dhurua…(VIDEO)

“Procesi kritik që ka kaluar bota na ka treguar edhe një herë rëndësinë e një industrie plotësisht të pavarur të mbrojtjes. Me këtë ndërgjegjësim ne vazhdojmë punën tonë dhe rrisim platformat e brendshme në inventarin e forcave tona të sigurisë. Më në fund, Komandës së Përgjithshme të Xhandarmërisë ia dorëzuam helikopterin T129 ATAK”.

You may also like...