E frikshme! Kjo është arsya pse ushtria e SHBA’s është e pa përballueshme, Sa e fuqishme është SHBA(VIDEO)

Ne ekzaminuam forcat e armatosura të superfuqive botërore të Shteteve të Bashkuara. Shtetet e Bashkuara janë pa dyshim shteti më i fuqishëm në botë, si në aspektin numerik ashtu edhe në atë teknologjik. Forcat e armatosura i shqyrtojmë në tre kategori në fushën Tokësore, Ajrore dhe Detare. Ne prekim gjithashtu kapacitetin bërthamor që ka ushtria. Forcat e armatosura amerikane janë nën komandën e pushtetit civil dhe presidentit amerikan i cili shërbeu si Komandant i Përgjithshëm bazuar në Kushtetutën e SHBA.

You may also like...