Rusët janë cmendur fare/ Hedhin Bömben 500 kg në një ndërtesë banimi

Rusia nuk po kursen asnjë mjet për të arritur qëllimet e saja në shtetin e Ukrainës.

Forcat ruse së fundi raportohet se kanë gjuajtur një bo mbë 500 kilogramëshe në një ndërtesë banimi. Këtë e ka bërë të ditur ministri i Jashtëm ukrainas, Dmitro Kuleba, i cili publikoi një fotografi të një bo mbe të pashpërthyer.

“Kjo b ombë e tm errshme ruse 500 kilogramëshe ra në një ndërtesë apartamentesh në Chernihiv, nuk shp ërtheu. Shumë të tjera shpërthyen. Ato vr anë burra, gra dhe fëmijë të pafajshëm. Na ndihmoni të mbrojmë njerëzit tanë nga ba rbarët rusë. Na ndihmoni të mbyllim qiellin. Na jepni aeorplanë lu ftara kë, bëni diçka!”, ka shkruar Kuleba.

Theksojmë se shteti rus po akuzohet se në disa raste ka shfrytëzuar edhe “bombat thërrmuese”, të cilat janë të ndaluara me ligjet ndërkombëtare.

You may also like...