Të gjithë e kanë lënë vetëm, Presidenti i Ukrainës bën paralajmërimin/ Ne do të gjejmë çdo bastard që qèllon njerëzit tanë

Ne nuk do të falim. Nuk do të harrojmë. Ne do të ndëshkojmë të gjithë ata që kryen mizori në këtë luf të në tokën tonë. Do të gjejmë çdo bastard që qëlloi qytetet tona, njerëzit tanë, që bom bard uan tokën tonë, që hodhën r aketa.

Nuk do të ketë vend të qetë në këtë tokë për ju .Përveç va rrit’. tha presidenti ukrainas Volodymyr Zelenskyy gjatë fjalimit të së diel shkruan Gurdian.

Ndërsa l ufta në Ukrainë po vazhdon në ditën e 12’të, raportet për humbjet e pajisjeve ushtarake ruse kanë vërshuar mediat. Rusët dyshohet se kanë humbur një numër të madh tankesh, avionësh, helikopterësh dhe mjetesh të blinduara.

You may also like...