Zoti jepi mend këtij njeriu/ Del plani i Putinit, ja çfarë po bëhet gati të bëjë tani

Rusia ka filluar të “grumbullojë burimet e saj për të sul muar Kievin”: raporton us htr ia ukrainase, sipas Guardian.

Në qytetin e Irpin, në periferi perëndimore të kryeqytetit, trupat ruse po përparojnë me tan ke dhe njësi të motorizuara të këmbësorisë, si dhe po përpiqen të arrijnë në periferinë lindore të Kievit përmes rretheve Brovarsky dhe Boryspil, thuhet në një raport të usht risë.

You may also like...