Çfarë e lidh Ilir Metën Besin dhe Xhensilen , dyshimet rreth pasurisë dhe një histori rozë

Ilir Meta rezulton një nga politikanët më të korr uptuar në Ballkan sipas të gjitha raporteve ndërkombëtare dhe vendase, dosjeve publike apo sek rete, dëshmive, dokumenteve, për gjimeve, rasteve flagranteve të aferave të pandë shkuara etj.
Presidenti ka deklaruar një pasuri me vlerë mbi 10 milionë euro në Shqipëri, pa futur dorën në xhep. E gjithë pasuria e deklaruar nga pallati në Tiranë deri tek vila e famshme në Gjirin e Lalëzit, është krijuar tërërisht me para të pi sta, pasi të ardhura e Metës dhe Monikës nuk mjaftojnë as për të festuar ditëlindjet.
Po kush është cifti i showbiz, në emër të të cilit Ilir Meta dys hohet se ka fshehur pasurinë? Dyshimet bien mbi Bes Kallaku dhe gruan e tij, Xhensila Myrtezaj. Pas investimit të amerikanëve për miratimin dhe zbatimin e reformës në drejtësi në Shqipëri, Ilir Meta u afrua më shumë me çiftin e humorit dhe të muzikës.

Befas gjatë kësaj kohë Bes Kallaku dhe gruaja e tij, Xhensila Myrtezaj, me rroga modeste dhe duke kunguar nëpër dasma, nisën të deklaronin vila me vlerë miliona euro, fakt që shton ende dyshimet se çifti po administron një pjesë së pasurisë se Ilir Metës.

“Gojët e liga” thonë se përpos raportit financiar, përflitet edhe për një histori rozë mes Ilir Metës dhe Xhensila Myrtezaj, histori e cila ka rritur besimin e Metës për një strehim të sigurt të parave të kor rupsionit.

Megjithatë këto fjalë mbeten në kuadrin e thashethemeve ose thjesht për të ba ltosur figurën e nderuar të Presidentit tonë, e rendësishme është që drejtësia të vihet në vend. Të bëhet transparencë para publikut dhe të na tregojnë se me cfarë metode e vunë pasurinë cifti i njohur i showbiz dhe cifti tjetër i politikës?

Kësaj pyetje duket e veshtirë per tu pergjigjur. Lajm i publikuar nga PAMFLETI.NET

You may also like...