Doli për kafshaten e gojes/ Gruaja Muslimane keqt.rajtohet në rrug nga disa.. ja hedhin gjith perimet(VIDEO)

Video esht publikuar dje reth ores 13:30 ku nje grua nga pal.se.stina duke shitur perime ne rrug su.lm.mohet nga disa persona dhe i hidhet gjith ushqimi ne kontiner. shiko videon me posht

You may also like...