E FUNDIT/ ‘Panik’ nga rrezatimi në Ukrainë, ja çfarë sulmojnë rusët (VIDEO)

Një tjetër sulm rus në Ukrainë. Një zjarr i madh ka shpërthyer në një qendër kërkimore shkencorë në Ukrainë, duke shkaktuar frikë nga ekspozimi ndaj rrezatimit të substancave radioaktive.

Mirror raporton se rusët kanë pasur në shënjestër Institutin e Fizikës dhe Teknologjisë në qytetin e Kharkiv.

Video nga vendi i ngjarjes tregon flakët e mëdha. Msëohet se bombardimi rus ndodhi rreth orës 20:20 me orën lokale, sipas dëshmitarëve.

Qendra e Ukrainës për Komunikimet Strategjike dhe Sigurinë e Informacionit postoi në Twitter: “Në Kharkiv, dëshmitarët okularë raportojnë një zjarr në ndërtesën e Institutit të Fizikës dhe Teknologjisë në Kharkiv.

Ndërtesa përmban pajisje të cilat nëse dëmtohen mund të çojnë në ndotje radioaktive të mjedisit”

You may also like...