E vetmja Artiste me famë botërore viziton vendet më të varfura në botë, për të tërhequr vëmendje..(VIDEO)

E dërguara speciale e UNHCR-së, Angelina Jolie po viziton Jemenin për të tërhequr vëmendjen ndaj krizës humanitare në vendin e shkatërruar nga lufta. Duke iu referuar konfliktit në Ukrainë, Jolie theksoi nevojën për të mbështetur të gjitha familjet e zhvendosura dhe refugjatët.

You may also like...