Momenti më i vecant i Presidentit Erdogan/ Gjith salla ngrihen në këmbë kur aj mori fjalimin në SHBA

Mbështetja e presidentit Erdogan për myslimanët u prit me lavdërime nga komuniteti mysliman. Kur përfaqësuesit e komunitetit mysliman të SHBA-së vlerësuan Presidentin Erdogan, salla u ngrit në këmbë dhe dha mbështetje me duartrokitje.

You may also like...