Në Vetëm 30 Minuta Pastrohet l Tërë Trupi l Juaj : Shpëtonii Nga Toksiinat Nëpërmjet Këmbëvee Tuaja

Shpëtonii Nga Toksiinat Nëpërmjet Këmbëvee Tuaja
Pastrimii i trupit tuaj përmes këmbëve është një metodë e lashtë kineze që mund t’ju ndihmojë të largoni tokksinaat e grumbulluara.

Kinezët e lashtë besonin se këmbët kanë shumë zona energjetike që janë të lidhura me organet dhe kjo është arsyeja pse ata e përdorën këtë metodë për pastriim.

Provoni një nga këto metoda:

Detoks me kripë

1 gotë kripë Epsom

1 gotë kripë deti

2 gota sode buke

Pak pika të ndonjë vaji esencial

Vendosni të gjithë përbërësit në ujë të valë. Përziejini derisa të shkrihet gjithçka. Lëreni ujin të ftohet pak dhe më pas futni këmbët për 30 minuta. Kjo banjë e pabesueshme e këmbëve do të detoksojë trupin tuaj, qetëson lëkurën tuaj dhe do të lufttojjë rraaskapiitjeen.

Detoks me oksiigjen

1 lugë pluhur xhenxhefili

2 gota peeroksiid hiidrogjeeni

Mbushni vaskën tuaj me ujë të nxehtë. Shtoni të gjithë përbërësit dhe futni këmbët tuaja për 30 minuta. Kjo banjë e mahnitshme do të detoksojë trupin tuaj, do të trajtojë alergjitë dhe acaariimet e lëkurës.

You may also like...