Një betej e tmershme si në filma në mes Tankeve Ruse dhe ato Ukrainase,në periferi të Kievit.VIDEO

Shërbimi Informativ i Mbrojtjes i Ukrainës tha se “humbje të konsiderueshme në personel dhe pajisje” iu shkaktuan një regjimenti tankesh rus në fshatin Skybyn, në periferi lindore të Kievit, duke publikuar video të sulmeve ndaj tyre.
Pamjet tregojnë një kolonë të madhe tankesh të palëvizshme në Skybyn përpara se të shihen disa shpërthime.

You may also like...