Putini pa shpirt i bën këto gjëra/ Kampioni ukrainas shuhet bashkë me familjen e tij

Prej dy javësh, ushtria e Vladimir Putin ka shkatërruar shumë qytete dhe ka vr arë civilë ukrainas.

Su lme të tjera pati edhe të martën. Në veri-lindje të Ukrainës, pati një sulm ajror në qytetin e Sumy.

Si rezultat i bom bardimeve, të paktën 18 persona u vr anë ndërkohë që disa burime thonë 21. Artem Pryimenko, 16-vjeçari kampion ukrainas i arteve marciale, v diq gjithashtu, së bashku me familjen e tij, duke përfshirë dy vëllezërit e tij më të vegjël.

You may also like...