Putinit po i dridhet toka nën këmbë/ Thirrjeve të Presidentit të Ukrainës pergjigjur një nga lüftarët më të mirë në botë

Thirrjes së presidentit ukrainas, Volodymyr Zelensky që luf të tarë të huaj t’i bashkohen kauzës për lirinë e Ukrainës, i është bashkuar dhe një nga sna jperët më të friks hëm në botë.

Gjuajtësi i njohur me pseudonimin “Wa li” ka qenë pjesë e regjimentit të 22 të forcave kanadaze dhe ka eksperiencë luf timi në Afganistan, ku shërbeu për dy vjet.

40-vjeçari më vonë mori përsipër të udhëtonte në Irak në vitin 2015 për të ndihmuar në l uftimin e forcave të Shtetit Islamik.

Në qershor të vitit 2017, një nga shokët e tij raporton se vr au një terrorist të Shtetit Islamik nga një distancë prej 2450 metrash.

You may also like...