“Rusët po ngrijnë brenda tankeve në temperatura -20 gradë celsius”

“Rusët po ngrijnë brenda tankeve në temperatura -20 gradë celsius”“Rusët po ngrijnë brenda tankeve në temperatura -20 gradë celsius”Autokolona rreth 60 kilometra e trupave ruse pranë Kievit po përballet tashmë dhe me temperatura që arrijnë deri në -20 gradë celsius.
I ftohti ekstrem ka përfshirë Europën Lindore, ndërsa ushtarët mund të ngrijnë brenda tankeve.Ekspertët ushtarakë kanë thënë se autokolona ruse ka ngecur prej javësh dhe nuk po arrin të suImojë Kievin pasi kanë hasur në mungesë karburanti, ushqimesh, rezistencë të fortë nga ushtria Ukrainase, ndërsa tashmë duhet të sfidojnë edhe kushtet e motit.

You may also like...