Sa më shumë këtë pije ta kosumoni: Forconi kockat, gjunjët dhe largoni dhi;mbjet e tyre..!

Sa më shumë këtë pije ta kosumoni: Forconi kockat, gjunjët dhe largoni dhi;mbjet e tyre..!

Me kalimin e kohës përfundimisht të gjithë përballen me dhimbje të ndryshme dhe një prej tyre janë edhe prob;lemet me ko;ckat e kyçet. Por ne kemi disa këshilla për të ndarë me ju, kështu që mund të ruani qetësinë. Dhim.bjet e koc;kave dhe kyç;eve nuk janë një dhimbje e zakonshme, kështu që ato që tashmë e kanë përjetuar ndjesinë e asaj dhi;mbje e dinë se kjo është pak a shumë një ma;kth.

Në disa raste, njerëzit nuk janë në gjendje të ecin ose të ulen. A e dini se gjunjtë mbështesin më shumë se 80% të peshës totale të trupit? Për këtë arsye duhet të bëni shumë kujdes me gjunjtë. Dhe për t’ju ardhur në ndihmë, ne do t’ju tregojmë një recetë që shëron të gjitha këto probleme dhe është më e kërkuara.
Gatuani tërshërën siç e gatuani normalisht. Shtoni ujë të nxehtë dhe lëreni të ftohet paksa. Merrni ananasin dhe priteni, shtrydhini copat në mëyrë që merrni lëngun. Ndërkohë mund të filloni të përzieni në makinerinë e smoothie mjaltin, ujin, kanellën dhe bajamet së bashku me lëngun e portokallit.

Receten e plote e keni ne videon ne vazhdim

You may also like...