SubhanALLAH/Mjekët ofrojnë të heqin bririn falas, por gruaja refuzon(VIDEO)

Zhang Ruifang është mbi 100 vjeç dhe diçka e çuditshme i ka ndodhur disa vite më parë. Një bri filloi t’i rritet në kokë. Filloi i vogël në fillim, por është rritur në gjashtë centimetra me kalimin e viteve. Tani një bri i dytë ngrihet në anën tjetër. Mjekët ofrojnë të heqin bririn falas, por gruaja refuzon. shiko videon me posht

You may also like...