A kanë shpirt këta njerëz/ Ushtarët rusë hyjnë në shtëpinë e të moshuarve: Zoti ua falte c’kane bere

Ush tarët rusë kanë hyrë në shtëpinë e disa të moshuarve në Ukrainë dhe janë përballuar me dy të moshuar të cilët i kanë përzënë.

Fillimisht ush tarët janë futur në oborrin e shtëpisë dhe kanë qël luar në ajër, por janë detyruar të largohen pasi të moshuarit kanë insistuar dhe ua kanë mbyllur derën më pas.

You may also like...