Largoni gurëzat (Tartarin) nga dhembet sa hap e mbyll sytë me këta përbërës çudibërës..!?

Largoni gurëzat (Tartarin) nga dhembet sa hap e mbyll sytë me këta përbërës çudibërës..!?
Gu rëzat janë një shtresë e verdhë në dhëmbët tuaj që dë mtojnë buzëqeshjen tuaj. Nëse duam të kemi gojën të pastër dhe që nuk ka sëm undje ne duhet të heqim dorë nga veset e duhanit dhe alk. olit. Përveç kësaj është e nevojshme të mbajmë një higjienë të mirë or. ale.

Është e zakonshme të shkosh tek dentisti për t’i dhënë fund këtij problem pasi ata janë ekspertë në këtë, por megjithatë shumë herë nuk guxojnë t’i tregojnë pacientit të vërtetën.
Përveç kësaj, ka të ngjarë që ata të dinë metoda që ne nuk i njohim dhe nuk do t’i bënim pa ndihmën e tyre. Megjithatë, ka diçka që ne të gjithë mund të bëjmë në shtëpinë tonë për t’i dhënë fund gu rëzave.

Përbërësit:

Një lugë gjelle pastë dhëmbësh,

2 lugë peroksid hidrogjeni,

2 lugë sode buke,

2 lugë ujë.

Përgatitja:

Merrni një enë qelqi me një kapak dhe derdhni të gjithë përbërësit. Përziejini mirë duke përdorur një lugë druri derisa ato të bashkohen për të krijuar kremin.
Vendoseni masën e përftuar në furçën tuaj të dhëmbëve dhe lajini ata për 5 minuta. Këtë metodë bëjeni 3 herë në javë derisa gu rëzat të zhduken.

You may also like...